Regulament CarpStuff

Site-ul Carpstuff a fost realizat pentru a oferi pasionatilor de pescuitul crapului toate informatiile necesare legate de acest domeniu aflat intr-o continua miscare. Intr-o bransa in care suntem asaltati de noi aparitii, noi ne propunem sa va filtram informatiile si sa va oferim doar cele care conteaza.

Regulament:

1. Rugam utilizatorii ca in sectiunea de comentarii a articolelor sa existe o comunicare decenta, fara injurii, limbaj indecent si bazata pe respect reciproc.

2. Nu sunt permise comentariile si mesajele care incita la violenta, xenofobie ori actiuni ilegale.

3. Va rugam sa nu faceti publicitate altor site-uri, afaceri sau alte interese, nu sunt permise mesajele comerciale ce contin link-uri catre alte site-uri decat cele partenere.

In cazul in care CarpStuff observa comentarii care nu respecta cele mentionate mai sus, isi asuma dreptul de a sterge comentariile care nu sunt conforme cu regulamentul.

CarpStuff nu isi asuma responsabilitatea pentru informatiile oferite de catre utilizatori in sectiunile de comentarii. Doar utilizatorii sunt responsabili pentru informatiile postate.

CarpStuff nu stocheaza nici un fel de informatii legate de utilizatori sau legate de postarile lor, astfel nu le poate face publice la o cerere ulterioara.

Login to your account below

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.