Acest aspect este unul care poate fi facut oricaror momeli, fie ca vorbim de cele de fund, boiliesuri, porumb, seminte ori flotante. Tunarea momelilor de carlig poate fi facuta prin mai multi pasi si cu mai multe ingrediente, atat solide cat si lichide.
In cazul de fata, am ales o tunare cu lichid, adica cu un dip care schimba total aspectul momelii. Am luat astfel, niste mini boiliesuri folosite la feeder, de 8mm de culoare alba si cu o mica tenta de fructe de mare.
Am luat dipul Korda Goo, varianta King Crab, ce are o aroma puternica de crab si am inceput dipuirea mini boiliesurilor. Indiferent de tipul momelilor, eu unul prefer sa dipuiesc totul progresiv, putin cate putin. Nu imi place sa adaug mult dip deodata peste momeli. In modul asta, cu o dipuire progresiva, toate bilele aflate in borcan vor trage astfel dipul in intregime.
Korda Goo este un lichid fluorescent, extrem de puternic aromat si care in momentul in care ajunge in apa emana constant atractanti si aroma.
Dupa cateva dipuiri care au tinut timp de aproximativ doua saptamani, momelile si-au schimbat culoarea iar dipul a fost absorbit in totalitate.
© 2018 by DAVOS-DEVELOPMENT | All right reserved